Nyhetsoversikt

svømming

Offentlig bading Harestua

Bassenget på Harestua er åpnet igjen.

Svømmetider Lunner kommune

Les mer..
10 års jubileum Lunner barneskole

Lunner barneskole 10 år

10-årsjubileet til Lunner barneskole ble feiret 11. oktober med åpen dag, tale fra ordfører, hilsen fra rektor, gaver og flott underholdning av en super gjeng Lubbere. Akkurat slik en feiring skal være. Vi gratulerer!

Les mer..
Hverdagsrehabilitering

Ny film om hverdagsmestring

Ønsker du å vite hva hverdagsrehabilitering og hverdagsmestring egentlig er? Her kan du se hvordan Gran kommune/Lunner kommune jobber med dette i praksis.

Les mer..
Ingressbilde Sørenga

Vi skal forhandle fram en utbyggingsavtale for Sørenga

Etter bestemmelsene i plan- og bygningsloven varles oppstart av forhandlinger om utbyggingsavtale knyttet til gjennomføring av reguleringsplan for Sørenga.

Les mer..
Fotokonkurranse

Vinn eget Roa-bilde på stort lerret

Fotokonkurranse - varer ut oktober

Lunner kommune ønsker å invitere til fotokonkurranse i forbindelse med stedsutviklingsprosjektet for Roa. Målet med fotokonkurransen er å skape engasjement og oppmerksomhet rundt Roa og prosjektet. Bildene skal være med på å avdekke ulike sider med Roa, og aktuelle bilder vil bli brukt i arbeidet med prosjektet.

Les mer..
Norsk Helsehus

Lunner kommune signert kontrakt med Norsk Helsehus

Omsorgsbolig Roa realiseres!

Lunner kommune ved ordfører har nå signert kontrakt med Norsk Helsehus om bygging av 24 omsorgsboliger på Roa. Dette bygget vil komme opp på tomta der den gamle Kildalbutikken ligger og på jordet ved siden av.

Les mer..
Bilde av plankart

Den gamle reguleringsplanen for Nordstrandkollen hyttefelt fra 2001 er opphevet

Vedtatt reguleringsplan for Nordstrand skidestinasjon

Reguleringsplanen for Nordstrand skidestinasjon ved Svea er vedtatt. Her ønsker grunneier å bygge leiligheter fordelt på sju bygninger, et servicebygg og en parkeringsplass.

Les mer..
Norstrandkollen

Utbyggingsavtaler Nordstrandkollen Skidestinasjon

Kommunestyret har godkjent utbyggingsavtalene som er inngått for å gjennomføre reguleringsplanen for Nordstrandkollen Skidestinasjon.

Les mer..
Arnt Sæther

Tidspunkt: Mandag 10.10.2016 kl.18.30 – 20.00

Arnt Sæther «Et alvorlig foredrag om glede»

Tidspunkt: Mandag 10.10.2016 kl.18.30 – 20.00
Sted: Hadeland kultursal
Billettskranken åpner kl. 17.30.
Hadeland kultursal aksepterer ledsagerbevis og kan reservere egne plasser til rullestol, men dette må bestilles på forhånd på epost til knut.andre.bjerke@gran.kommune.no eller tlf. 61 33 84 00 (dagtid).

«Et alvorlig foredrag om glede» fremført på en humoristisk måte, som fremkaller latter og er ment til å inspirere deg til økt glede i hverdagen. Arnt Sæther kaller seg Gladiator, profesjonell gledesspreder. Han sier bl.a: «Kan hende at du ikke vet hva glede er, og at du «bommer» på gleden i hverdagen? Eller kan det hende at du er mer glad enn du egentlig er klar over? Hvem er ansvarlig for at du er glad? Hvordan gjør du deg selv glad? Hvordan skaper du glede i ditt liv?»

Les mer..