Nyhetsoversikt

Fotokonkurranse

Vinn eget Roa-bilde på stort lerret

Fotokonkurranse

Lunner kommune ønsker å invitere til fotokonkurranse i forbindelse med stedsutviklingsprosjektet for Roa. Målet med fotokonkurransen er å skape engasjement og oppmerksomhet rundt Roa og prosjektet. Bildene skal være med på å avdekke ulike sider med Roa, og aktuelle bilder vil bli brukt i arbeidet med prosjektet.

Les mer..
Barn løper

Endring i skoleruta 2016-2017

På grunn av kollisjoner med eksamen våren 2017 har fylket bestemt at skoleruta for 2016-2017 må endres. Fredag 26. mai faller bort som fridag og erstattes av onsdag 21. desember. Siste skoledag før jul blir tirsdag 20. desember. Skoleruta finner du her.

Les mer..
Litterturformidling

Mandag 10. oktober kl. 19.00 på Roa. Gratis inngang.

Litteraturformidling på biblioteket.

Merete Byrøygard og Linn T. Sunne presenterer noen av årets nye bøker. Det er to erfarne formidlere som vil trekke fram litterære perler fra hyllene på biblioteket.
Velkommen!
 

Elg

Elgjakta nærmer seg

Elgjakta starter 5. oktober i Lunner, og førjaktmøtene i valda blir nå avholdt på Hadeland.

Les mer..
Vestbygdvegen

Planen sikrer ny avkjørsel til Stubbengmoen næringsområde.

Reguleringsplan for del av Vestbygdvegen er vedtatt av Kommunestyret

Rebusløp Roa

Bli med på rebusløp og delta i trekningen av et nettbrett!

Hvor er dette på Roa?

I forbindelse med stedsutviklingsprosjektet på Roa, arrangerer Lunner kommune rebusløp i perioden 14. september til 9. oktober. Rebusløpet er for alle. Svarer du riktig på alle faktaspørsmålene er du med i trekningen av et nettbrett. Kart med oppgavebeskrivelse kan du laste ned her, eller du kan hente et eksemplar på rådhuset, hos Frivilligsentralen eller på biblioteket.

Svararket legger du i postkassa ved hovedinngangen på rådhuset.

Les mer..
logo[2]

Informasjon om rådmannstilsetting

Innstillingsutvalget hadde fredag 9. september sitt avsluttende møte i arbeidet med å rekruttere ny rådmann til Lunner kommune. Rett i etterkant av dette satte formannskapet sitt møte for å behandle sak om innstilling av kandidat til stilling som rådmann i Lunner.

Som leder av innstillingsutvalget og formannskapet, er undertegnede glad for å meddele at et enstemmig formannskap anbefaler kommunestyret om å tilsette Dag Flacké (58) som ny rådmann i Lunner kommune. Flacké har pr. dags dato stilling som rådmann i Hjelmeland kommune. Saken vil endelig bli behandlet i et ekstraordinært kommunestyremøte den 29. september.

Les mer..
Nærværelset - logo

Nærværelset

Nærværelset åpner onsdag 14. september kl. 18.00 på Frøystad. Ordfører Harald Tyrdal og verdensmester i benkpress vil være tilstede på åpningen. Fri trening for alle på åpningsdagen.

Les mer..
Penger

Søknadsfrist 01.10.2016

Spillemidler til anlegg for idrett og fysisk aktivitet 2017

Fristen for å søke om spillemidler til bygging og rehabilitering av anlegg for idrett og fysisk aktivitet er 01.10.2016.

Søknader skal sendes elektronisk, se www.idrettsanlegg.no, men ta gjerne kontakt med Kulturkontoret v/Else Hagen Lyngstad på tlf. 61 33 85 73 for mer informasjon og bistand.

Les mer..