Nyhetsoversikt

Bente H. Svenbalrud

Onsdag 14.9. er tema: Forandring fryder? Dialog om endring og utvikling.

Filosofiske undringstimer fortsetter på Biblioteket Roa.

Dialogisk praktiker og filosof, Bente Holm Svenbalrud, inviterer til felles undring over utvalgte tema. Det kreves ingen forkunnskaper, og dialogene er åpne for alle.
Pris kr. 250,- pr. person pr. gang.
Starter kl. 18.30.
Velkommen!
 

Les mer
Frivilligsentralen

Foregår onsdager i perioden 24.8. - 30.11., med unntak av 5.10. (høstferien).

Språktrening på Biblioteket Harestua starter 24.8. kl. 18 - 20.

Her kan du praktisere norsk i samtale med Anne Falang og Gerd Dalen, og andre som deltar. Møt opp presis kl. 18.00.
Velkommen.

Trafikksikker skoleveg

Klipp hekk og busker – tenk trafikksikkerhet!

Vegetasjon som hindrer sikten kan føre til farlige situasjoner i trafikken. Folk som bor langs trafikkerte veier må klippe hekker og busker på eiendommene sine – av hensyn til egen og andres sikkerhet. Snart er det skolestart og vi i ønsker at flest mulig av elevene skal gå og sykle, sier Ivar Ringen i Trygg Trafikk Troms.

Les mer..
Fire glade barn peker

Skolestart i kulturskolen - informasjonsmøte for elever og foresatte

Vi inviterer til felles informasjonsmøte for elever og foresatte i storsalen på Granvang torsdag 25. august kl. 18.00 – 19.30.

Les mer..
Nullmobbing.no

Ny side om mobbing

Utdanningsdirektoratet har opprettet ei ny side om mobbing - nullmobbing.no. Den inneholder informasjon til barn, unge og foreldre om mobbing og rettigheter. Det vil bli lagt en fast link til denne siden under skole på kommunens hjemmeside

Les mer..
Røykvarsler

Tenker ikke på rømningsveier

Mange ferierende nordmenn ofrer ikke rømningsveiene en tanke når de besøker sportsarenaer, konsertlokaler, fornøyelsesparker og andre steder der mange mennesker samles. Nesten 1 av 3 sier de er mer oppmerksomme enn tidligere, blant annet som følge av terrorhendelser det siste året.

Les mer..
Kommunedelplaner (3)

Høringsfrist: 14. september 2016

Samfunnsinteressert? Kommunedelplaner på høring

Er du opptatt av omsorgstjenestene i kommunen vår? Eller har du stor interesse for oppvekstvilkårene for barn og unge, kultur/frivillighet, samfunnsutvikling, klima/infrastruktur/miljø/eiendom? Kanskje du er av dem som mener noe om kommuneorganisasjonen? Seks kommunedelplaner er lagt ut på høring, og vi vil veldig gjerne få vite hva du mener om innholdet i dem. 

 

Les mer..
Outtt

Outtt - Ny app for turer på Hadeland

Nå er alle TurApp destinasjonene på en plattform, nemlig Outtt. Det vil si at innholdet fra TurApp hadeland overføres til den nye plattformen. Er du en flittig bruker av TurApp Hadeland får du nå nye og spennende funksjoner gratis til din mobil. Last ned Outtt i dag i AppStore eller Google Play, og opplev fine turer i nærområdet på Hadeland.

Les mer..
NAV logo

Sommeråpningstid NAV Hadeland

I perioden uke 28,29,30 og 31 har NAV Hadeland redusert åpningstid. I disse ukene har de åpent fra kl 1200-1400.

Les mer..