Nyhetsoversikt

invitasjon friluftsnæring workshop bare bilde

Bli med på inspirasjonsworkshop 30. august

Mer reiselivsnæring i Lunner?

Er du nysgjerrig på hvordan du kan gjøre Hadelandsnaturen til et levebrød? Bli med på inspirasjonsworkshop i august!

 


Hadeland er fantastisk! Det vet alle - i hvert fall alle vi som bor her. Opplevelsesnæringen blomstrer - i Norge og i verden. På Hadeland har vi landskapet, kulturen og attraksjonene, en kort tur fra store markeder som Oslo og Gardermoen. Kan vi utvikle mer næring basert på opplevelser, akkurat her vi bor, som er bærekraftige både for regnskapet og for naturen? Kan du skape din egen drømmearbeidsplass, med marka eller kulturlandskapet som utgangspunkt?


I samarbeid med Visit Innlandet og Innovasjon Norge, vil Hadelandshagen inspirere deg og andre på Hadeland som er nysgjerrig på å starte opp eller utvikle en opplevelsesbedrift, til en inspirasjonsworkshop.  Det blir foredrag fra Oslo Hiking og Fossen friluft, etablerte virksomheter fra våre nabokommuner, som forteller om hvordan de gjorde det. Du får gode råd fra Innovasjon Norges Haaken Christensen om utvikling av bærekraftig naturbasert reiselivnæring. Og minst like viktig, det blir mulighet til å møte og prate med andre med samme drøm som deg selv!


Oppmøte er gratis og alle er velkommen - om du vil lage aktiviteter eller mat, besørge overnatting, holde kurs - om du er etablert eller bare har en ide eller drøm - kanskje kan vi hjelpe hverandre til bedre opplevelser og smartere løsninger?

Workshopen finner sted i Hadelandshagens kontorer i Sagparken på Harestua. Adressen er Vanneboes veg 205, 5. etasje. Tidspunktet er 30. august klokken 11.00 til 15.30. 

Meld deg på her!

Har du spørsmål om arrangementet? Kontakt bo- og næringsrådgiver Torstein Brandrud på 91166607 eller torstein.brandrud@lunner.kommune.no.