Nyhetsoversikt

korona

Pressemelding 13.11.2020 - Nytt smittetilfelle i Lunner

Nytt smittetilfelle i Lunner torsdag kveld. Det jobbes med flere teorier om smittevei, men det kan ikke helt utelukkes en relasjon til utbruddet på Lunner ungdomsskole. Hvis smitteveien har sammenheng med dette utbruddet er det en spesiell smittevei som det ikke er sannsynlig at kan gjenta seg blant andre elever. Den smittede har hatt få nærkontakter. Tilfellet understreker viktigheten av å fortsatt være oppmerksom på symptomer på smitte, å holde seg hjemme ved sykdom, og å teste seg ved mistanke om smitte. Kommuneoverlegen har i samråd med Folkehelseinstituttet grundig vurdert forholdene ved ungdomsskolen og vurderer at det fortsatt er trygt for elever, foreldre og ansatte å åpne Lunner ungdomsskole på gult nivå mandag 16. November.

En av de bekreftede smittede i Lunner kommune har hatt en forverring av tilstanden, og er nå innlagt på sykehus.